Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

AA Bogsalg er en del af fællesskabet Anonyme Alkoholikere i Danmark. Læs mere under: Information og Om os.

Information vedrørende: Anonyme Alkoholikere i Danmark findes på hjemmesiden: Anonyme Alkoholikere - med bl.a. kontakt oplysninger til Sekretariat og Hot line.

 

Betaling

Betaling på aabutik.dk / dkaa.dk - sker via en sikker server hos Nets. Oplysningerne som indtastes, bliver krypteret, og det betyder, at du og Nets er de eneste, som kan læse oplysningerne. Anonyme Alkoholikere har på intet tidspunkt adgang til dine kortoplysninger.
Vi trækker først pengene, når ordren er afsendt, indtil da er beløbet reserveret på din konto. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Der pålægges et gebyr ved betaling med Dankort eller anden type kreditkort. Dette gebyr betales af Anonyme Alkoholikere. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

 

Der kan ligeledes betales med MobilePay i aabutik.dk og gebyr mv. betales af Anonyme Alkoholikere.

 

Der kan ikke betales med kontant, hverken på aabutik.dk eller i Bogsalget - Thorsgade 59, 3 tv., Nørrebro - København.

 

Fragt

Din ordre sendes som udgangspunkt samlet, når den er komplet. Bogsalget leverer hurtigts muligt. Opstår der længere leveringstid end forventet, sender vi en mail til dig, så snart vi er informerede om det.

Alle ordrer sendes med Post Nord. Bemærk, at forsendelsen kan tage 1 - 1½ uge efter afsendelsen.

Fragt er inkludet i bogens / bøgernes pris.

 

VIGTIGT: Er emballagen eller varen synligt skadet, når Post Nord udleverer pakken, bedes du nægte modtagelse af pakken og kontakte os så hurtigt som muligt. Vi sender dig en ny pakke og reklamerer hos Post Nord.
Hvis du tager imod en synligt beskadiget pakke, bedes du selv reklamere hos Post Nord ifølge deres forretningsbetingelser.

 

Fortrydelsesret

Hos Anonyme Alkoholikere har du 14 dages fortrydelsesret og efterfølgende 14 dage til at sende varen retur. Fortrydelsesretten gælder fra den dag, varen afsendes og faktureres.
 
Fortryder du dit køb og ønsker at returnere varen og få pengene retur, kan du sende varen retur til:
 
Hovedservicekontoret
Att.: Bogsalget
Thorsgade 59,3. tv.
2200 København N
Danmark
 
Vil du bruge din fortrydelsesret, må du efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Når vi modtager varen retur, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet, med mindre varens værdi er forringet.
 
BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis varens værdi er forringet, fordi 
• du reelt har taget varen i brug, 
• den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den, 
• du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på,
• du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.
  
Ønsker du at returnere varen, skal du medsende en kopi af din faktura, webordrenummer eller anden identifikation af købsaftalen og opgive din bankonto registreringsnummer og kontonummer. Du vil herefter få refunderet dine udgifter - dog skal du selv betale portoen, når du sender varen retur. 
Ved returnering til Anonyme Alkoholikere bliver beløbet altid overført til de opgivne bankkonto oplysninger, som du har oplyst til bogsalget. 
Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse.

 

Varer uden returret

Levering af digitalt indhold, f.eks. gavekort eller lydfiler, som ikke leveres fysisk på f.eks. CD, USB eller DVD. Hvis du forinden har accepteret, at udførelsen sættes i gang, mister du dermed din fortrydelsesret.


Persondatapolitik

For at kunne handle på dkaa.dk skal du som minimum oplyse:
• Navn
• Adresse 
• E-mailadresse
• Telefon/mobilnummer
 
Ovenstående data bliver gemt med oplysninger om, hvilke varer du har købt i 5 år fra udgangen af det regnskabsår, oplysningerne vedrører jf. bogføringslovens § 10, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Har du oprettet et login til at kunne foretage selvbetjening hos os, vil dine personlige oplysninger samt ordreinformationer dog ikke blive slettet, med mindre du beder os herom.
 
Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, medmindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning.

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: bogsalg@anonyme-alkoholikere.dk 

 


 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 31-03-2023